Hvorfor trenger du fotterapeut?

Står og går du mye i jobben? Har du ømme føtter? Har du tørr hud, psoriasis eller andre hudsykdommer på føttene?

Har du smerter som hard hud, vonde sprekker under hælene, vorter, torner eller vond tå på grunn av inngrodd negl? Ta en tur innom eller ring meg, så kan vi ta en prat.

En autorisert fotterapeut har treårig utdannelse og er offentlig godkjent helsepersonell.

Feilstillinger i føttene eller skorelaterte problemer kan føre til smerter i foten, oppover i bena, hofter og rygg. Jeg kan utføre tester og analyser for å finne ut selve årsaken til problemet og foreslå videre behandling og øke muligheten for et varig resultat.

Jeg behandler: Hard hud, hudsprekker, torner, vorter og inngrodde og nedgrodde negler. Jeg sliper ned tykke negler og soppnegler.

Jeg har diabetesfordypning fra Universitetet i Sør-Øst Norge (Drammen). Jeg kan ta risikovurdering for å sjekke risikoen for å få fotsår.

Slik tar du vare på føttene dine – særlig viktig når du har diabetes !

Skoveiledning er en viktig del av jobben min, siden skoene du bruker kan føre til feilstillinger i føttene og ulike smerter som torner, hard hud osv. Jeg har også kunnskap om sykdommer som kan ha innvirkning på føttene som diabetes og psoriasis, og har kunnskap om fotens anatomi. Jeg kan ta analyser, lage såler og avlastninger spesielt tilpasset dine føtter.

Velkommen til mine koselige lokaler i Nygata 2 på Strømmen