Behandlinger og priser 2023

I timeprisen inngår det kr. 50 for ekstra utgifter til smittevern og tid mellom hver pasient for rengjøring og sterilisering,

Fotbehandling: Kr  870,-
Etter et behagelig og mykgjørende fotbad fjernes hard hud og eventuelle torner og vorter. Neglene renses og klippes. Tykke negler blir slipt ned. Jeg behandler hver pasient spesielt i forhold til behov. Det hele avsluttes med innsmøring av føttene med en god krem og litt fotmassasje.

Fotbehandling ½ time: Kr 570,-  Her bruker jeg tiden enten på å fjerne hard hud under føttene eller å klippe, rense og file tåneglene.

Vortebehandling: Kr 300,- (avhengig av tiden jeg bruker).
Vorter er forårsaket av smittsomme virus. Behandling: Etter et mykgjørende fotbad,  skrapes det av overflødig hud rundt og på vorten, for deretter å smøre på vortemiddel. Det hele avsluttes med en mykgjørende krem.

Fjerning av torn: Kr. 300 (avhengig av tid jeg bruker). Liktorn forårsakes av trykkbelastning fra flere sider i motsetning til hard hud som kommer av ensidig trykk. Torn oppstår som en kjegle som går innover i foten. Det kan gjøre veldig smertefullt.

 Spange: Kr 250,-, Inngrodd negl kan være veldig vondt. Det kan til og med forårsake verk. Her bruker jeg spange for å rette ut neglen. Inngrodd/nedgrodd negl kan komme av bruk av for smale sko.

Spange+ Kr. 300 spange+ er litt bredere enn vanlig spange og brukes på ekstra tykke negler).

Silikonavlastninger: Kr. 500,-  pr. stk.  Her  «skreddersyr» jeg en avlastning for dine tær. En vond torn på eller mellom tærne kan heles og smerten forsvinner med silikon. Benyttes om dagen i sko og tas av om natten.

Filtavlastninger: Kr 200,- pr. stk. En vond torn eller et sår under foten eller på tærne kan avlastes med en passende formet filt som limes skånsomt på huden.

Neglprotetikk: Jeg kan sette på kunstig negl på en negl som er ødelagt. Det kan være soppangrep, det vokser ut en ny negl som vokser feil eller det kan være veldig nedrullet negl.  En negl: Kr. 350,- 

For eksempler på behandling kan du se på siden Før og etter behandling