Behandlinger og priser

På grunn av ekstra utgifter til smittevern og lengre tid mellom hver pasient for rengjøring og sterilisering, ser jeg meg nødt til å øke timeprisen med kr. 50.

Fotbehandling: Kr  810,-
Etter et behagelig og mykgjørende fotbad fjernes hard hud og eventuelle torner og vorter. Neglene renses og klippes. Tykke negler blir slipt ned. Det hele avsluttes med innsmøring av føttene og litt fotmassasje.

Fotbehandling ½ time: Kr 500,-  Her bruker jeg tiden enten på å fjerne jeg hard hud under føttene eller å klippe, rense og file tåneglene.

Vortebehandling: Fra kr 300,- (avhengig av tiden jeg bruker).
Vorter er forårsaket av smittsomme virus. Behandling: Etter et mykgjørende fotbak,  skrapes det av overflødig hud rundt og på vorten, for deretter å smøre på vortemiddel. Det hele avsluttes med en mykgjørende krem.

Fjerning av torn: Fra kr. 300 (avhengig av tid jeg bruker)

Spange Inngrodd negl kan være veldig vondt. Det kan til og med forårsake verk. For å bøte på dette bruker jeg spange som retter ut neglen.

 Spange: Kr 250,-, Spange+ Kr. 300 spange+ er litt bredere enn vanlig spange og brukes på ekstra tykke negler). Inngrodd/nedgrodd negl kan komme av bruk av for smale sko.

Silikonavlastninger: Kr. 500,-  pr. stk.  Her  «skreddersyr» jeg en avlastning for dine tær. En vond torn på eller mellom tærne kan heles og smerten forsvinner med silikon. Benyttes om dagen i sko og tas av om natten.

Filtavlastninger: Fra kr 150,- pr. stk. En vond torn eller et sår under foten eller på tærne kan avlastes med en passende formet filt som limes skånsomt på huden.

Neglprotetikk: Påsetting av kunstig negl på tånegler som allerede er ødelagt av feks. soppangrep. En negl: Kr. 350,- 

For eksempler på behandling kan du se på siden Før og etter behandling